1. szentmartonvendeghaz.hu domain név alatt elérhető weboldal üzemeltetői adatai

A Társaságunk neve (továbbiakban: üzemeltető): IKAN TRADE Kereskedlmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A Társaságunk székhelye: 7968 Felsőszentmárton, Ifjúság utca 9.

A Társaságunk telephelye: 7968 Felsőszentmárton, Ifjúság utca 9.

A Társaságunk honlapja: szentmartonvendeghaz.hu

Kapcsolattartás: Pintér Attila

Postacímünk: 7968 Felsőszentmárton, Ifjúság utca 9.

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adószámunk: 14343955-2-02

Cégjegyzékszámunk: 02-09-072631

A szentmartonvendeghaz.hu domain név alatt elérhető internet szolgáltatás igénybe vételével vagy bármely oldala megnyitásával Ön korlátozás és fenntartás nélkül tudomásul veszi, hogy a honlapunkon szereplő információk igénybevételekor aláveti magát a hatályos magyar jog szerinti, különösen az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb vonatkozó jogi szabályozásoknak.

Honlapunk tartalmához történő hozzáféréssel, az oldalak böngészésével Ön korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja a jelen nyilatkozatban foglalt feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e, vagy sem. Ezeket a szabályokat a szentmartonvendeghaz.hu weboldal üzemeltetői magára nézve is kötelezőnek ismeri el. Ha jelen feltételeket nem fogadja el, kérjük, ne használja a honlapunkat.

A IKAN TRADE Kft. fenntartja a jogot a honlapon közzétett nyilatkozatok tartalmának bármikor történő felülvizsgálatára, a nyilatkozatok szükség szerinti módosítására, illetve frissítésére. Ezen felülvizsgálatok során történt módosítások Önre nézve kötelező érvényűek, ezért kérjük, hogy időről-időre tekintse át a nyilatkozatok tartalmát az esetleg végrehajtott változások követése érdekében. Amennyiben a honlapon fellelhető nyilatkozatok értelmezésével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, vagy amennyiben Ön nyilatkozataink színvonalának javítása érdekében bármilyen javaslatot vagy megjegyzést kíván tenni, ezt a fenti elérhetőségekre küldött megkeresés útján teheti meg.

 1. Felelősség korlátozása, kizárása

Az üzemeltető honlapjának bármilyen célú látogatását, használatát mindenki saját felelősségére teszi, saját belátása alapján. A honlapon keresztül letöltött és megismert információ felhasználása önkéntes és kizárólag saját kockázatra végzett tevékenység.

Honlapunk látogatásakor – a rákapcsolódással, tallózással, illetve letöltéssel kapcsolatban, közvetlenül, illetve közvetetten vagy véletlenszerűen – felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért felelősség sem az üzemeltetőt, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli.

Az üzemeltető fenntartja azt a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a honlap bármely vagy összes szolgáltatását megszüntesse.

A honlapon technikai pontatlanságok és nyomdai hibák előfordulhatnak. Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a mindenkor megjelenő tartalmat és termékeket bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa és/vagy tökéletesítse.

 1. A honlapon található hivatkozások, linkek

Az üzemeltető honlapja linkek segítségével egyéb honlapokhoz is kapcsolódhat, azonban az üzemeltető nem szavatolja ezen honlapokra mutató linkek folyamatos elérhetőségét, valamint nem vállal felelősséget az így elérhető oldalak tartalmáért még akkor sem, ha Ön a honlapunkon esetlegesen szereplő hivatkozással jutott oda.

 1. Technikai felelősség

Az üzemeltető továbbá nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát a honlaphoz történő kapcsolódás, illetve hozzáférés során éri annak használata, illetve böngészése következtében, ide értve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése során bekövetkező negatív eseményt. Ezen felül az üzemeltető nem vállal semmiféle felelősséget a honlap nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy más hasonló okból keletkező közvetlen, vagy közvetett károkért, veszteségekért, költségekért, vagy a honlapon található, vagy azon keresztül elérhető információk pontosságáért, naprakészségéért.

Az üzemeltető a kor technikai színvonalának megfelelően mindent megtesz a honlapján a birtokába kerülő személyes adatok megvédéséért, azonban az adatokhoz való jogosulatlan hozzáféréssel, azok megsemmisítésével, megváltoztatásával vagy nyilvánosságra hozatalával okozott, vagy az ilyen jogszerűtlen magatartásokkal összefüggésben keletkezett esetleges károkért felelősséget nem vállal, azokért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős.

 1. Adatkezelési tájékoztató

Honlapunk működéséhez kapcsolódó adatkezelésekre vonatkozó Adatkezelési tájékoztató folyamatosan elérhető a http://szentmartonvendeghaz.hu/index.php/adatvedelmi-tajekoztato oldalon keresztül.

 1. Szerzői jog

Az üzemeltető honlapján található összes képi és szöveges tartalom és azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azok bármilyen formában történő felhasználása, a személyes használatot meghaladó mértékben – kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szabad felhasználásnak minősülő eseteket – kizárólag az üzemeltető kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 1. Foglalás

Az online foglalás folyamata:

 1. az online szállásfoglalás felülete weboldalunk "Foglalás" menüpontja alatt elérhető el
 2. az apartman kiválasztását követően megtekintheti a szállás részletes leírását, megtekintheti az alapvető szolgáltatásokat
 3. az apartman elérhetőségét a "Naptár megtekintése" gombra kattintva tekinthető meg
 4. a fogalálási folyamat a "Kiválasztás" gombra kattintva kezdhető meg
 5. a megfelelő érkezési és távozási időpont kiválasztását és a "Keresés" gombra kattintást követően megtekintheti az elérhető apartmanok számát a megadott időponton belül
 6. a keresés és időpontválasztás újboli kiválasztására a "Visszaállítás" gombra kattintás ad lehetőséget
 7. amennyiben a lefoglalni kívánt apartman eléhető a kiválasztott időpontban, a foglalni kívánt apartman blokkján megjelenő "Foglalás" gombra kattintással kezdhető meg a foglalás folyamata
 8. a "Fogllás" gombra kattintást követően megjelenő űrlapon adhatók meg a foglaláshoz szükséges adatok:

  • Megszólítás (opcionális),
  • Keresztnév,
  • Középső név (opcionális),
  • Vezetéknév,
  • E-mail,
  • Vonalas telefon,
  • Mobiltelefon,
  • Cég (opcionális),
  • Cím 1,
  • Cím 2 (opcionális),
  • Adószám (opcionális),
  • Település,
  • Irányítószám (opcionális),
  • Ország,
  • Megye (opcionális),
  • Megjegyzés (opcionális)
 9. valamint ezen a felületen adható meg a fizetés mód és az ahhoz kapcsolódó feltételek
 10. a megfelelő adatok megadása után a "Tovább" gombra kattintva a foglalás összefoglaló adatai tekinthetők meg
 11. a foglalás véglegesítése a jelen "Foglalási feltételek" dokumentum, valamint az "Adatkezelési tájékoztató" elfogadását követően a "Befejezés" gombra kattintással történik meg
 12. a véglegesítést követően a foglalásról visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre

Az online foglalás érvényessége

 1. az online történő foglalást követően vendégházunk munkatársai felkeresik Önt, hogy a foglalás ténylegesen visszaigazolásra kerüljön, a foglalás ekkor válik ténylegessé

Az online foglalás lemondása

 • 15 napon túli lemondás esetén a foglalót visszautaljuk
 • 14-8 napon belüli lemondás esetén a foglalót egy másik alkalommal leüdülhetik
 • 7 napon belüli lemondás esetén a foglaló nem jár vissza
 1. Fizetési mód és számlázás

A szállás díjának megtérítése valamint a számla kiállítása távozáskor, készpénzben történik.

Előleg, foglalási díj

 • előleg illetve foglalási díj felszámolása szükség esetén a foglalási szándék jelzését követő személyes egyeztetés során közös megegyezéssel kalkulálható
 1. Regisztráció

Weboldalunkon elérhető szolgáltatások a weboldalra történő regisztráció nélkül érhetők el.

2018.08.31.

Under construction...